0722111161natalia@clujanafesta.roStr. Tăbăcarilor nr 15C
Urmărește-ne pe Instagram
Urmărește-ne pe Facebook

Pași importanți în planificarea nunții voastre.

Industrializarea prin consumerism și profit au reușit să distrugă, din păcate, chiar și din bucuria unui nunti…

Nu judec prețurile nimănui.

Ce puteți face voi, dragi miri, este să analizați singuri, pe scara valorilor voastre, cât se justifică anumite prețuri, produse sau servicii. 

Recomandarea mea este să nu urmați “sfaturile” nesolicitate. Nu faceți ceva anume sau cumpărați un serviciu doar pentru că “așa se face”.

Luati-vă cât timp aveți nevoie pentru planificarea nunții voastre. Puneți pe hârtie idei, gânduri, dorințe. Sunteți unici și vreți ca evenimentul să iasă asemeni vouă.

Amintiți-vă detalii romantice sau hazlii din prima zi în care v-ați cunoscut. ReTrăiți fiecare etapă, iar bucuria de la final va fi amplificată. 

Luați notițe, acestea vor creiona schița evenimentului vostru.

Nu luați decizii pripite. Acordați timp analizei ofertelor, recenziilor, pozelor etc. 

La un moment dat, vă veți simți copleșiți, vor fi prea multe informații deodată, prea multe cifre. Dacă ați ajuns la acest moment ar fi bine să vă oferiți o pauză, o cină romantică, o ieșire în natură, un timp de răgaz! 

Apoi vă puteți întoarce la pasul unu. Ce este important și prioritar pentru voi în organizarea nunții? Reluați notițele și planificați următorii pași.

Am ajuns și la partea în care trebuie să vă vedeți cu furnizorii. Faceți o listă, stabiliți întâlniri cu fiecare în parte. Fiți atenți la oameni.

  • Cât de atenți sunt ei la nevoile și întrebările voastre?
  • Cât de flexibili și înțelegători pot fi?
  • Cât de matematici sau de empatici sunt?

Caracterul celui care vă va presta un serviciu la nuntă este chiar mai important decât onorariul cerut de acesta. Citiți-i printre rânduri, cereți părerile altor miri și oameni care au mai lucrat cu ei. Ziua nunții voastre este o zi de bucurie, nu de stres. Asigurați-vă că sunteți comfortabili cu ceea ce “v-ați luat la nuntă”.

Și nu uitați, este un eveniment de familie, aveti grijă pe cine lăsați să intre în familia voastră în acea zi.

Cu prietenie, Natalia.