0722111161natalia@clujanafesta.roStr. Tăbăcarilor nr 15C
Urmărește-ne pe Instagram
Urmărește-ne pe Facebook

Eveniment corporate

Atunci când vrei să oferi o petrecere reușită oamenilor din compania ta, sunt foarte multe detalii care trebuie să meargă strună. Ei bine, la Clujana Festa, toate merg exact așa.

Ce oferim în cadrul unui eveniment corporate?

Organizare și Coordonare Eveniment

Natalia și Ghennadi îți stau la dispoziție pentru a-ți organiza și coordona evenimentul în așa fel încât să fie memorabil.

Echipa Profesionistă

Lucrăm cu cei mai frumoși, harnici și amibțioși oameni, cu experiență de peste 10 ani, în industria HoReCa.

Open Cocktail Bar

Acest tip de serviciu include cocktail bar-ul nostru, cu două meniuri la alegere: Basic sau Premium.

Food Menu – by Chef Sebi

Tot ce veți găsi și savura în meniu este gândit și creat de Chef Sebi și minunata sa echipă, din bucătăria Clujana Festa.

#ReadyToParty?

Suntem aici să-ți oferim tot ghidajul de care ai nevoie în organizarea evenimentului.

Testimoniale

Stim cat de importantă este această zi pentru tine, de aceea ne-am întrebat clienții care a fost experiența lor alături de noi

Vă mulțumim enorm că ați avut grijă ca nunta noastră să fie una de vis și peste Așteptările noastre! Sunteți o echipa puternica, extrem de profesionista si cu ajutorul căreia visele mirilor devin realitate!❤️ Mancarea, servirea si toată organizarea au fost TOP! Voi sunteți TOP! ?

Am avut cea mai bună zi din viața noastră datorită echipei amazin. Toată lumea a iubit totul și mâncarea a fost uimitoare ? Multumesc mult pentru tot!!

Recomand cu toată încrederea. Atenți la cel mai mic detaliu. Au avut grija de miri și invitati cu efectiv orice a fost nevoie. Draga Natalia, dacă vezi aceasta recenzie, îți mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul oferit și pentru ca ne-ai asigurat o seara mai perfecta decât ne-am așteptat.

Totul este la superlativ! Toți formează o echipa bine organizata, invitații au apreciat fiecare detaliu. Mâncarea a fost delicioasa si laudata. Organizarea a fost perfecta, iar evenimentul a fost plin de surprize și momente de neuitat! Pe scurt a fost totul perfect, mulțumită echipei Clujana Festa! Va mulțumim!

Nunta noastră organizată aici s-a dovedit a fi excelentă. Camera era curată și ordonată, chelnerii foarte atenți și harnici, iar mâncarea super gustoasă. Proprietarii au fost atenți la toate solicitările noastre suplimentare și au fost acolo pe tot parcursul nunții în caz de orice nevoie.

Ne bucuram enorm ca am ales Clujana Festa si ca i-am intalnit pe acesti doi oameni minunati, Natalia si Ghennadi! Ne-au ajutat sa luam cele mai bune decizii, ne-au dat sfaturi si idei astfel incat sa avem o nunta frumoasa! Profesionalismul, atentia la detalii si dedicarea lor sunt unele dintre calitatile care ne-au dat incredere ca totul va fi bine si ne-au permis sa ne bucuram de eveniment fara sa ne gandim la altceva. Totul e la superlativ la ei: locatia, mancarea, servirea. Pe scurt, sunt o echipa extraordinara!
Dragilor, va multumim! ❤️

A trecut ceva timp de la nunta noastră, știu că nu au nevoie de publicitate, dar aș vrea să vă povestesc despre experiența mea cu Natalia.
Prima dată, am fost puțin nesigur, întrucât aveam mulți oaspeți (300 de persoane), și mi-a fost teamă că va fi o problemă cu cine va sta sus și cine va sta jos. Cu toate acestea, Natalia a fost o gazdă atât de impresionantă, de ajutor și de muncitoare, încât am uitat de această incertitudine (după aceea, toți cei care s-au așezat la etaj au spus că se simt ca în VIP). Alegerea acestui loc a fost una dintre cele mai bune decizii din viața noastră! Nici măcar nu aveam nevoie de un wedding planner, ne-au oferit cel mai mare ajutor în toate.
A trecut un an, dar de atunci le putem recomanda din toata inima tuturor prietenilor/cunoscutilor. Dacă nu sunteți sigur dacă să aveți nunta aici, sper că experiența noastră vă va ajuta în decizia dumneavoastră.
Multumesc pentru tot, draga Clujana Festa!❤️

Imagini de la evenimente

Întrebări frecvente

Dacă nu găsești răspunsul la întrebarea ta aici, te rugăm să ne trimiți un mesaj și îți răspundem în cel mai scurt timp!

Trimite-ne un mesaj

Limita de persoane în cadrul unui eveniment corporate este de 700 de persoane.