0722111161natalia@clujanafesta.roStr. Tăbăcarilor nr 15C
Urmărește-ne pe Instagram
Urmărește-ne pe Facebook

Povestea noastră în organizarea evenimentelor

Suntem artizanii care transformă vise în realitate. Specializați în organizarea de nunți și evenimente de memorabile. Punem pasiune și dedicare în fiecare detaliu, creând momente de neuitate pentru tine și toți cei dragi ție.

Câteva lucruri despe noi, oamenii din spatele Clujana Festa

Contactează-ne

Experiența noastră în HoReCa

Ani frumoși și experiențe deosebite, în domeniul HoReCa, am adunat împreună, oriunde am fost, în această lume. Nu credem că l-am ales, dar ne-am trezit pe acest drum. 

Astfel, în 2016, încurajați de cei apropiați și de circumstanțe pozitive, am ajuns la Clujana Festa, locul pe care azi îl numim Casa Noastră. 

În cei 8 ani de activitate, am adunat lângă noi cei mai frumoși și mai speciali oameni, care au reușit să întregească echipa mai bine decât ne-am fi așteptat. 

Am primit, în casa noastră, cele mai deosebite familii. 

Am trăit alături de ei entuziasmul organizării evenimentelor și am simțit emotiile alături de părinți care și-au căsători copiii. 

Ne-am bucurat alături de ei și ne-am încărcat cu energia lor pozitivă. Am colectat amintiri care ne-au dat putere și ne-au alimentat pasiunea pentru tot ceea ce facem.

Toate aceste amintiri au fost bulgărele nostru de putere care ne-a ajutat să ne ridicăm în momentele în care ne-am simțit căzuți, în zilele mai puțin bune.

Ce avem azi?

Avem o casă foarte caldă și primitoare unde suntem bucuroși să găzduim oameni deosebiți, oameni care iubesc și care simt adevărata importanță a unui eveniment precum căsătoria.

Alături de echipa noastră ne punem toată dragostea și experiența în acțiune tocmai ca voi să simțiți încredere, liniște, bucurie și nerăbdare pentru evenimentul care urmează, indiferent de natura sa. 

Ziua evenimentului reprezintă unul dintre vârfurile vieții pe care îl veți atinge, moment urmat de alte și mai frumoase. Fiind o zi specială, noi și întreaga noastră echipă îi vom acorda atenția noastră completă!

Ce spun clienții noștri?

Cuvinte care umplu inimile de bucurie!

Vă mulțumim enorm că ați avut grijă ca nunta noastră să fie una de vis și peste Așteptările noastre! Sunteți o echipa puternica, extrem de profesionista si cu ajutorul căreia visele mirilor devin realitate!❤️ Mancarea, servirea si toată organizarea au fost TOP! Voi sunteți TOP! 🤗

Am avut cea mai bună zi din viața noastră datorită echipei amazin. Toată lumea a iubit totul și mâncarea a fost uimitoare ? Multumesc mult pentru tot!!

Recomand cu toată încrederea. Atenți la cel mai mic detaliu. Au avut grija de miri și invitati cu efectiv orice a fost nevoie. Draga Natalia, dacă vezi aceasta recenzie, îți mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul oferit și pentru ca ne-ai asigurat o seara mai perfecta decât ne-am așteptat.

Totul este la superlativ! Toți formează o echipa bine organizata, invitații au apreciat fiecare detaliu. Mâncarea a fost delicioasa si laudata. Organizarea a fost perfecta, iar evenimentul a fost plin de surprize și momente de neuitat! Pe scurt a fost totul perfect, mulțumită echipei Clujana Festa! Va mulțumim!

Nunta noastră organizată aici s-a dovedit a fi excelentă. Camera era curată și ordonată, chelnerii foarte atenți și harnici, iar mâncarea super gustoasă. Proprietarii au fost atenți la toate solicitările noastre suplimentare și au fost acolo pe tot parcursul nunții în caz de orice nevoie.

Ne bucuram enorm ca am ales Clujana Festa si ca i-am intalnit pe acesti doi oameni minunati, Natalia si Ghennadi! Ne-au ajutat sa luam cele mai bune decizii, ne-au dat sfaturi si idei astfel incat sa avem o nunta frumoasa! Profesionalismul, atentia la detalii si dedicarea lor sunt unele dintre calitatile care ne-au dat incredere ca totul va fi bine si ne-au permis sa ne bucuram de eveniment fara sa ne gandim la altceva. Totul e la superlativ la ei: locatia, mancarea, servirea. Pe scurt, sunt o echipa extraordinara!
Dragilor, va multumim! ❤️

A trecut ceva timp de la nunta noastră, știu că nu au nevoie de publicitate, dar aș vrea să vă povestesc despre experiența mea cu Natalia.
Prima dată, am fost puțin nesigur, întrucât aveam mulți oaspeți (300 de persoane), și mi-a fost teamă că va fi o problemă cu cine va sta sus și cine va sta jos. Cu toate acestea, Natalia a fost o gazdă atât de impresionantă, de ajutor și de muncitoare, încât am uitat de această incertitudine (după aceea, toți cei care s-au așezat la etaj au spus că se simt ca în VIP). Alegerea acestui loc a fost una dintre cele mai bune decizii din viața noastră! Nici măcar nu aveam nevoie de un wedding planner, ne-au oferit cel mai mare ajutor în toate.
A trecut un an, dar de atunci le putem recomanda din toata inima tuturor prietenilor/cunoscutilor. Dacă nu sunteți sigur dacă să aveți nunta aici, sper că experiența noastră vă va ajuta în decizia dumneavoastră.
Multumesc pentru tot, draga Clujana Festa!❤️