0722111161natalia@clujanafesta.roStr. Tăbăcarilor nr 15C
Urmărește-ne pe Instagram
Urmărește-ne pe Facebook

Lista de invitați pentru nuntă

Dragilor, este foarte important să porniți această “aventură” cu temele făcute. 

Una dintre sarcini este crearea listei de invitați pentru nuntă. Înainte să o începeți totuși ar fi bine să vă puneți o primă întrebare: Ce tip de nuntă ne dorim? Vrem o nuntă mare sau o nuntă intimă, mai restrânsă?

Răspunul la această întrebare vă ajută să clarificați cum va arăta lista voastră de invitați.

Important! Listă se consideră doar acea formă scrisă pe foaie (sau digitală, într-un doc) cu nume și prenume. “Lista povestita” și  “calculată în minte” nu este chiar o listă…este acel wishful thinking de care vă recomand să vă feriți! De asemenea, asigurați-vă că părinții voștri numară persoanele invitate la nunta voastră și nu cuplurile. ???? 

Sunt convinsă că și voi conștientizați importanța listei de invitați la nuntă, însă pentru o bună organizare, dar și desfășurare a evenimentului, vreau să punctez aspecte care să vă reamintească să fiți atenți la acest capitol. 

De îndată ce aveți un număr aproximativ de persoane pe listă, puteți stabili care să fie capacitatea locației unde vreți să vă celebrați mariajul. Urmând pașii în felul acesta, veți reuși să alegeți un spațiu care să se potrivească numărului de invitați și să oferiți tuturor o experiență confortabilă. 

Lista de invitați este esențială și pentru stabilirea bugetului. Cu cât este mai detaliată, cu atât vă este mai ușor să estimați costurile și să alocați resursele în mod corespunzător.

Nu în ultimul rând, oamenii care alcătuiesc lista de invitați pentru nunta voastră vor influența atmosfera evenimentului și interacțiunile dintre participanți. Țineți cont că fiecare dintre invitații voștri apreciază diferite aspecte ale nunții. Unii își doresc să regăsească o energie bună, distracție și socializare. Alții vor să își împărtășească poveștile demult nepovestite, îmbrățișări și depănat de amintiri. Oferiți-le spațiul și timpul necesar pentru toate aceste bucurii și ei vă vor aprecia.

În susținerea acestui ultim gând aș adăuga totuși: fiți atenți cum îi aranjați la mese, astfel încât socializarea să se poată întâmpla și acolo. Dacă ei sunt bine între ei la mese, pe ringul de dans nu vor ieși timid doi, câte doi ci câte 10 deodată, adică toți cei prezenți la masă!

În concluzie, lista de invitați pentru nuntă este un element cheie în organizarea unei nunți reușite și joacă un rol foarte important în asigurarea unei zile memorabile, unică pentru voi doi. ❤️ 

Oferiți-vă timp și răbdare pentru această temă!

Cu prietenie, Natalia.