0722111161natalia@clujanafesta.roStr. Tăbăcarilor nr 15C
Urmărește-ne pe Instagram
Urmărește-ne pe Facebook

Insomnia dinaintea nunții

Dragă mireasă, în noaptea de dinaintea nunții, trebuie să dormi!

Nu te transformi în niciun erou dacă în ziua nunții te vei “lăuda” cu – n-am dormit deloc noaptea asta”.

Adrenalina te va ține în priză, vei reuși să stai pe picioare si în biserică, chiar dacă creierul tău nu va “înregistra” mare lucru în timpul cununiei. La ședința foto de după biserică vei avea norocul ca fotografii să te ghideze, doar că naturalețea ta s-ar putea să nu fie prezentă.

În curând, va apărea nerăbdarea, vă veți grăbi spre sală…

Cafeaua sau shot-ul de la bar te va revigora puțin: acum ești pregătită să intri. Adrenalina se va fi simți din nou și dintr-odată vei avea super multă energie.

Vei mânca (TREBUIE), apoi vine momentul pe care ar fi frumos să îl trăiești la maximum – dansul! 

Dansul mirilor nu-i despre coregrafie, despre pași executați corect sau alte elemente învățate. Acest dans “îmbracă” frumos și ușor sentimentele voastre. Așa cum ți-ar fi mai greu în acel moment să-i spui, sincer și odată pentru totdeauna, în acea postură – sentimentele tale profunde – ai posibilitatea să o faci într-un mod mai delicat și totodată intim – un dans al vostru.

Foarte important de reținut: nu-l certa dacă nu știe sa danseze!

Imaginează-ți că ești doar tu și el, în sală. Închide ochii dacă vrei, lipește-te de bărbatul pentru care ești o lume întreagă, simte-te bine, lasă timpul să treacă, iar el să simtă acea declarație de dragoste pe care “i-o spui” într-un alt mod.

După această liniște vine valul uriaș de energie, pupături din partea celor care încă nu v-au văzut de dimineață. Toată energia lor te va copleși, iar tu ai nevoie de un antidot bun, antidot care este exact somnul din noaptea dinainte nunții!

Creierul tău va stoca amintiri doar dacă va avea resurse. Fii bună cu tine, oferă-ți timp si odihnă înainte de ziua nunții voastre!