0722111161natalia@clujanafesta.roStr. Tăbăcarilor nr 15C
Urmărește-ne pe Instagram
Urmărește-ne pe Facebook

Începutul nostru, aici

Era anul 2014,  întorși după o experiență plină din Italia, cochetam deja cu gândul “unde emigrăm?” “ce țară ni se potrivește?”.

În timp ce eu experimentam “jobul” de mamă, alături de Vlad, Ghennadi organiza evenimente la Chișinău, în cadrul unei săli de evenimente. După coordonarea a 80 de evenimente, în acea vară, de câtre soțul meu, într-o întâlnire întâmplătoare (sau poate destinată) cu proprietarul restaurantului din Chișinău, am decis să acceptăm oferta acestuia de a veni în România.

Primul drum ne ducea spre capitală, în București, însă nici un an mai târziu, destinația noastră s-a dovedit a fi orașul căruia îi spunem, azi, casă: Cluj Napoca. În continuare credem că destinul ne-a ghidat, aici.

Pe data de 15 decembrie 2015, am descoperit Clujana Festa, într-o săptămână am semnat contractul de închiriere, iar în 9 ianuarie 2016 am și organizat primul nostru eveniment aici, o adevărată provocare!

Prima nuntă, am organizat-o în 23 ianuarie 2016, moment în care l-am cunoscut pe cel de-al treilea stâlp al casei noastre și anume pe Sebi, bucătarul șef de a cărui prezență ne bucurăm și astăzi. Sebi, îți mulțumim!

A urmat o perioadă dificilă pentru noi: am fost “încurajați” de oameni necunoscuți, străini nouă, care nu conteneau să puncteze: „voi nu veți reuși”, “ în Cluj e greu, în trei luni plecați înapoi acasă”, șamd. 

Însuși cel care ne-a încurajat să venim aici, peste doar câteva luni, ne-a chemat înapoi la Chișinău. Nu este deloc liniștitor să pornești la drum în așa condiții, însă încrederea reciprocă dintre mine și Ghennadi ne-au dat avântul necesar să mergem înainte, indiferent de obstacole.

Un balsam pentru suflet îl reprezenta întâlnirile cu mirii – îi cunoșteam, le auzeam povestea, întâlneam părinții emoționați, iar asta însemna mai mult decât vă puteți imagina pentru noi! 

Au continuat ani plini și frumoși, provocări dar și greutăți. Ne-am lovit de câteva “șanse bune” de a renunța, însă nu am făcut-o!

S-au adunat nunți frumoase, familii minunate, și așa au trecut anii până am ajuns, azi, aici!  N-am fi reușit să realizăm toate aceste lucruri minunate fără oamenii deosebit de speciali, din echipa noastră.

Suntem într-un punct în care bucuria pentru tot ce creăm este inimaginabil de mare! Iubirea și recunoștința față de toți oamenii din echipa noastră este profund înrădăcinată în inimile noastre.

Iar tot ceea ce urmează este și mai minunat! 

Am adunat multă bucurie, din 2016 și până astăzi. Suntem aici ca să o împărțim cu voi, oameni deosebiți.

Povestea continuă!