0722111161natalia@clujanafesta.roStr. Tăbăcarilor nr 15C
Urmărește-ne pe Instagram
Urmărește-ne pe Facebook

Cum să faci o nuntă economă?

Înainte să descoperim de ce merită să faci o nuntă economă, hai să trecem în revistă contextul actual:

Trăim într-o perioadă în care majoritatea analizăm în detaliu tot ceea ce facem, tot ceea ce cumpărăm, la ce prețuri, iar bugetele clar stabilite sunt tot mai des întâlnite în familii.

Devenim tot mai digitalizați și dispunem de nenumărate instrumente și aplicații, facile chiar și copiiilor, care au scopul de a ne ajuta să luăm decizii înțelepte și chiar să ne creioneze o formă de educație financiară.

A fi econom nu mai înseamnă să fii zgârcit sau sărac, ci înseamnă să iei decizi corecte financiar!

Plecând de la această idee, aș vrea să punctez azi câteva avantaje în a alege o nuntă economă.

Primul, și cel mai important criteriu ține de organizarea nunții în afara sezonului, adică în lunile ianuarie, februarie, martie sau aprilie, perioadă cu avantaje economice.

În aceste prime patru luni ale anului, organizăm mai puține evenimente și dispunem de loc și reduceri substanțiale celor care doresc să aleagă smart și econom!

Costul meniului nostru este redus cu 40 lei – reducere substanțială, dacă o aplici la numărul invitaților totali – un beneficiu valoros în alegerea unei nunți econome.

Zilele de sâmbătă sunt disponibile în locația noastră pentru orice număr de invitați între 80 – 320.

La fel cum noi dispunem de această reducere pentru a te bucura de o nuntă economă, într-o măsură asemănătoare o fac și colegii noștri din domeniile foto-video, DJ, band de muzică live, floriști și designeri pentru decorațiuni. Fiind în afara sezonului și pentru ei, aceștia sunt dispuși să vină cu oferte avantajoase pentru serviciile oferite în cadrul nunții voastre. În plus, șansele ca un furnizor anume pe care vi-l doriți să fie disponibil la nunta voastră, sunt mai mari!

Cât despre invitați, aceștia sunt atât disponibili, cât și mai dornici să participe la evenimentul vostru într-o perioadă în care nu se țin atât de multe nunți, nu se fac la fel de multe vacanțe ca în sezonul cald. Cheltuielile lor sunt mai mici, iar prezența lor la nunta voastră poate fi aproape sau chiar 100%!

Dacă aveți invitați din afara țării, vă cresc șansele ca aceștia să-și permită călătoria în țară, datorită costurilor scăzute ale biletelor de avion și ale cazărilor. Aceștia vor aprecia acest lucru și se vor bucura că le-ați oferit un motiv în plus să fie alături de voi.

Ar mai fi un plus, pentru voi de data asta: dacă alegeți să faceți o nuntă economă într-una dintre cele patru luni, veți putea beneficia ca miri de costuri mai mici pentru vacanța voastră ca proaspăt căsătoriți: luna de miere!

În concluzie, organizarea unei nunți în lunile ianuarie – aprilie, este o alegere inspirată și smart, plină de oportunități de a economisi bani fără a compromite calitatea evenimentului vostru!

Profitați de aceste minunate oportunități!