0722111161natalia@clujanafesta.roStr. Tăbăcarilor nr 15C
Urmărește-ne pe Instagram
Urmărește-ne pe Facebook

Corporate Party la Clujana Festa

Știm că în lumea corporate se muncește mult, dar se și petrece fain! Poate că cel mai așteptat și mai dorit moment este acela al unui corporate party!

Avem câteva gânduri pe care le-am pus pe foaie și vrem să vi le zicem și vouă, mai exact, ce credem noi că este important în organizarea unui corporate party.

Poate te întrebi cum de am abordat subiectul, nu? Ei bine, locația noastră se pretează excelent pentru astfel de party-uri, de care ne bucurăm din ce în ce mai des, iar pentru asta vrem să mulțumim celor care au fost deja la noi și celor care urmează să ne cunoască!

Pentru un corporate party reușit ai nevoie de o suprafață generoasă. La Clujana Festa, dispunem de un spațiu de aproximativ 600 mp, în care avem un lobby pentru bun venit, o sală spațioasă și înaltă, fără stâlpi și două balcoane perfecte pentru ocazii de networking și interacțiune socială între colegi.

Accesul la locația noastră este facil, deoarece ne aflăm la doar 2,8 km de centrul orașului Cluj Napoca și la doar 600 m de o stație cu transport public. Parcarea este amenajată chiar în spatele clădirii și se poate folosi cu încredere de invitați la petrecerea corporate.

Suntem deschiși la idei creative pentru scenariul evenimentului corporate la Clujana Festa. Spațiul este deschis, modern și foarte ușor de decorat, atât în interior, cât și în exterior (avem o curte spațioasă).

Bucătăria noastră se află în incinta locației, calitatea preparatelor fiind mereu o prioritate pentru noi. Susținem cu mândrie acest lucru, deoarece din punct de vedere gastronomic, ceea ce oferă bucătarii noștri a fost și este mereu apreciat.

Meniul de corporate party este gândit în așa fel în cât să satisfacă pe deplin necesitățile voastre. Chiar și cei care aleg să mănânce vegan/vegetarian se vor simți la fel de bine veniți și la fel de bine tratați, deoarece preparatele speciale nu vor lipsi de la masă.

Pe aceeași scală a importanței cu meniul de mâncare se află meniul de bar. Nu mai este niciun secret, că la un corporate party, consumul de băuturi este ridicat, însă acesta e un semn de bucurie, credeți-mă! Mai ales când experiența barmanilor noștri face ca acea bucurie să țină până în dimineața petrecerii.Diversitatea meniului de mâncare si a celui de bar este foarte importantă pentru reușita unui eveniment corporate, iar noi suntem aici să vi le oferim pe ambele!

Toate aceste alegeri depind de bugetul companiei, bineînțeles. Așa cum fiecare companie este diferită, la fel și nevoile unei astfel de petreceri sunt diferite, iar noi, aici, facem tot posibilul ca să ne adaptăm acest nevoi.

Cu toții știm cât de importantă este organizarea unui corporate party pentru întreaga echipă. Chiar dacă de multe ori așa pare, nu e simplu “chef”, ci este o ocazie minunată pentru angajați de a se cunoaște într-un mediu informal, relaxat, ceea ce ulterior conduce spre o mai bună colaborare între colegi.

De asemenea, o petrecere corporate de acest gen, poate fi și un loc prielnic pentru sărbătorirea realizărilor echipei. Fidelizarea angajaților, promovarea culturii organizaționale – posibilitatea de a le oferi membrilor echipei un sentiment de identificare și apartenență în cadrul companiei.

Consolidarea relațiilor și crearea noilor conexiuni între colegi sunt doar câteva dintre criteriile care duc la creșterea motivației și îmbunătățirea atmosferei de lucru.

Oricât de mare sau de mică ar fi echipa voastră, sunt convinsă că vă doriți ca aceasta să fie unită și puternică. Oricât de nou sau vechi ar fi un angajat, știm cât de fain este să-l vezi cum se identifică și cum se integrează în valorile companiei la care lucrează.

Noi, echipa Clujana Festa, suntem aici să vă organizăm corporate party-ul dorit si să ne bucurăm alături de voi, companii mai mari – companii mai mici.


#ReadyToParty?

Cere o ofertă pentru următoarea petrecere corporate și hai să te bucuri de o echipă mai unită, cu performanțe semnificative și un impact pozitiv pentru companie!